Wensen voor de Wensenweek

Ruim 50 groepen hebben tot op heden hun wensen ingediend voor de wensenweek. Help deze groepen ook hun wens waar te maken. Dit kan door Vriend te worden en daarnaast deze pagina te delen in uw netwerk. Want hoe meer Vrienden hoe groter de kans dat hun wens gaat uitkomen. Daarnaast geven meer Vrienden ook de zekerheid dat we met elkaar dit mooie festijn jaarlijks kunnen blijven herhalen.

Voor een klein bedrag per jaar kunt u al Vriend worden van Vanboeijen. U draagt bij aan een goed leven voor de bewoners, mooi werk voor de medewerkers en dat doen wij allemaal samen! Geweldig toch? De wensen lopen uiteen van Ipads, schommels, duofietsen en zelfs het ontwikkelen van een gezonde leefstijl.

In het kader van gezonde leefstijl en vitaliteit dienden de bewonersraden onderstaande wens in. Er zijn vijftien bewoners bij de Stadssingel Plus en overgewicht is veelvoorkomend en een veelbesproken thema. Bewoners zijn gemotiveerd gezonder te leven maar missen kennis/creativiteit om maaltijden te bedenken.  Ze hebben als wens “Zelf koken en gezonder willen leven”…wie wil daar nu niet aan bijdragen?

Bent of kent u iemand die de wensen dmv van een gift in materialen, diensten of een mooie korting (geheel of gedeeltelijk) kan waarmaken dan vernemen we dit uiteraard ook graag.

Kijk voor alle ingezonden wensen op  www.boeijende-wensen.nl/geef