Boeijende Wensen

Op tachtig locaties van Vanboeijen worden tijdens de eerste editie van de Boeijende Wensen Week wensen waar gemaakt. De Vrienden van Vanboeijen vervullen tussen 22 en 26 oktober maar liefst honderd wensen van cliënten van Vanboeijen. Voor bijna iedere locatie en bijna iedere cliënt gaat een wens in vervulling. Het startsein is vrijdag 19 oktober 2012 geweest met het Boeijende Wensen Gala. Het gala was een groot succes!

Wil je ons volgen dan kan dat via :

Facebook : https://www.facebook.com/VriendenVanVanboeijen
Twitter : https://twitter.com/boeijendevriend
Website : http://www.boeijende-wensen.nl/

Om de week in deze vorm, met zoveel wensen die we waarmaken, ook in de toekomst te kunnen blijven doen zoeken we meer Vrienden. We menen deze Vrienden te kunnen vinden in het netwerk van de cliënten, maar ook bij medewerkers, vrijwilligers en de cliënten zelf. We zouden het dan ook zeer op prijs stellen als jullie met ons mee werven, dat kan actief door mensen persoonlijk te benaderen. Maar werven kan ook door ons te liken op facebook, ook dat kan mensen aanzetten tot het overwegen Vriend te worden, het vegroot daarbij ook onze zichtbaarheid. En waarom wordt je zelf geen Vriend?

Alvast bedankt voor jullie inzet en geniet van alle mooie waargemaakte wensen, Goed Leven voor de cliënten zal bijdragen aan Mooi Werk voor de medewerkers en meewerkers. Met elkaar en voor elkaar maken we Boeijende Wensen voor Boeijende Mensen waar.

Christine Prins
(Vrienden Ondersteuner)