BOEIJENDE WENSEN IN EEN MAGISCHE WONDERE WERELD

‘Wereld wonder wauw, we toveren een wens voor jou!’ Met deze spreuk werden 8 juni 2017 vanuit de wensput vele, prachtige cadeaus tevoorschijn getoverd voor bewoners van Vanboeijen. De locatie in Meppel was veranderd in een magische wondere wereld, waar ruim 200 ‘Boeijenlanders’ door een energiek en afwisselend programma werden betoverd en verrast. Het was een avond met een grote, gouden rand, die bol stond van beleving en verwondering.

Het gala vormde de start voor alweer de 6de wensenweek. De gala- avond, en de daarop volgende jaarlijkse Boeijende Wensenweek, staat in het teken van het vervullen van wensen van cliënten en/of leefgroepen.

De Stichting Vrienden van Vanboeijen zet zich al vele jaren in voor het welzijn van mensen met een verstandelijke beperking bij Vanboeijen. Dit doet zij door het bieden van financiële ondersteuning voor projecten en materialen. Het gaat dan om de extra dingen die het leven beter of leuker maken voor deze mensen en waar op andere manieren geen financiële ruimte voor is. Het organiseren van het gala – en het kunnen laten uitkomen van de vele wensen – is een enorme uitdaging die mogelijk wordt gemaakt door de financiële en praktische ondersteuning van vele Vrienden.

Stichting Vrienden van Vanboeijen verzamelde de afgelopen periode de wensen van de bewoners en kon veel daarvan waarmaken. Grote maar ook kleinere cadeaus werden met een grote glimlach in ontvangst genomen. En dat is waar het om gaat tijdens dit gala: met extra dingen het leven van de bewoners van Vanboeijen nog iets beter of leuker maken, de zogenoemde ‘kers op de taart’.