Beursvloer – AssenvoorAssen

110 matches met een maatschappelijke waarde van € 202.955,- dat is het resultaat van de zevende Beursvloer Assen, die vandaag (12 oktober 2016) in Theater/Bioscoop de Nieuwe Kolk is gehouden, € 50.000,- daarvan zijn matches met (Vrienden van) Vanboeijen, een top resultaat!

De Asser Uitdaging, onderdeel van AssenvoorAssen, houdt zich het jaar rond bezig met het bij elkaar brengen van bedrijven en maatschappelijke organisaties door het sluiten van matches. Via de website kunnen vraag en aanbod ingediend worden en een werkgroep met oude rotten, ondernemers met een groot netwerk, en jonge honden, jongere ondernemers/werknemers die zich voor de vraag of het aanbod inzetten en de verbindingen leggen tussen waardoor de matches ontstaan. De Beursvloer is jaarlijks terugkerend evenement waar bedrijven en maatschappelijke organisatie elkaar live ontmoeten en op het podium van de Nieuwe Kolk handel sluiten in natura.

Matches

Een kleine greep van de resultaten, Unive komen langs om te gaan fietsen met cliënten, promotiefilmpjes maken voor bedrijven, samenwerking met Icare/ Kloosterakker en Rabobank rondom thema participatie. Jonge mantelzorgers gaan samen met de cliënten een fietsuitje ondernemen, Unive komt tuinonderhoud doen. Het Kompas uit Zuidlaren komt fietsen en wandelen. Voor stichting Tegen haar wil stelt vanboeijen een dag in 2017 een ruimte beschikbaar met koffie en thee.