Super Saturday Kloosterveste

Aanstaande zaterdag 4 mei is er Super Saturday in Kloosterveste. Dit is een maandelijkse markt in het winkelcentrum van Kloosterveen in Assen. Tijdens deze markt kunnen de winkeliersvereniging en wijkvereniging Kloosterveste hun activiteiten promoten aan het winkelend publiek en is mede bedoeld om bij te dragen aan het welzijn en sociale draagvlak in Kloosterveste. Hier maakt ook Vanboeijen en de Vrienden van Vanboeijen dankbaar gebruik van. Maandelijks staat Vanboeijen in Kloosterveste met een aantal kraampjes op Super Saturday. Dit keer met Atelier 8 en de Dagbestedingsgroepen van Kloosterveste . Bezoekers kunnen allerlei producten kopen van de ateliers die gemaakt zijn door cliënten van Vanboeijen. As zaterdag 4 mei is dus de eerst volgende keer, van 10.00 – 16.00 uur.

Ben je benieuwd naar Super Saturday? Kom gerust eens langs en zoek ook iets leuks uit, bijvoorbeeld voor moederdag. En vergeet dan niet om gelijk de kraam van de Vrienden aan te doen om u gelijk als nieuwe Vriend in te schrijven.

We werven deze dag voor een elektrisch vervoersmiddel voor Kloosterveen!

Ons gemist? hier kunt u zich alsnog als vriend aanmelden bij één van de al ingezonden wensen van de wensenweek 2013! Uiteraard staat hier ook de wens van Kloosterveste bij.

 

kloosterveste